Det är viktigt att vi satsar på miljövänlig teknik

Det är viktigt att vi satsar på miljövänlig teknik

Dagligen läser vi om hur den globala uppvärmningen påverkar vårt klimat, och vädret börjar kännas allt mer upp och nedvänt. Nyheterna domineras av naturkatastrofer och chocktemperaturer och det skrivs ständigt om hur människans beteende måste förändras i grunden om vi ska lyckas vända på den negativa trend som råder. Jag har lite svårt att förstå dubbelmoralen hos människor som skriker sig hesiga om att vi måste satsa mer på miljövänliga alternativ medan de själva använder glödlampor eller halogen belysning i sina hem och trädgårdar. Jag tycker det är dags nu för oss alla att vända ryggen till den gamla tekniken och istället satsa på miljövänlig led belysning.

 

Gårdsbelysning med led ljus passar till trädgårdar

Många trädgårdar i landet har börjat byta ut sina ljuskällor till led i ett rasande tempo. För privatpersoner så är det troligtvis spotlights och gårdsbelysning som känns mest naturligt. Gårdsbelysning i form av en led strålkastare som monteras på fasaden kan bli oerhört snyggt om det genomförs korrekt. Tänk på att led lampor är betydligt mer kraftfulla än halogen och det räcker med cirka en femteldel av den ursprungliga watteffekten för att uppnå ett likvärdigt resultat. Svealight.se är en svensk distributör som saluför gårdsbelysning och strålkastare av en mängd olika modeller som kan användas i alla tänkbara situationer. Nedan kommer jag att skriva ner alla fördelar med led som du troligtvis inte känner till, eller så gör du det förhoppningsvis.

 

Fördelar med led belysning

Besök trädgårdsbelysning.nu om du vill veta mer om varför du bör välja led till din trädgård. Här nedan följer en sammanfattning över de mest fördelaktiga egenskaperna när det gäller led lampor jämfört med föråldrad halogen belysning.

 • Led innehåller inget farligt kvicksilver.
 • Man uppnår likvärdigt ljus med enbart en 1/5 watteffekt.
 • Väldigt lång livslängd.
 • Stora kostnadsbesparingar.
 • Mindre värmeutveckling.

 

4 kommentarer


 1. hola me encanta la cabecera de tu blog, es una creación personal? Rivkah Peyton Chemarin

  Svara

 2. You need to take part in a contest for one of the greatest websites online. Mickie Waiter Scrivings

  Svara

 3. If you want to use the photo it would also be good to check with the artist beforehand in case it is subject to copyright. Best wishes. Aaren Reggis Sela

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *